Wat zijn tuinscharen gebruikt voor – Leer hoe u een schaar in de tuin kunt gebruiken

Wat zijn tuinscharen gebruikt voor - Leer hoe u een schaar in de tuin kunt gebruiken

Mijn verjaardag komt eraan en toen mijn moeder me vroeg wat ik wilde, zei ik tuinschaar. Ze zei, je bedoelt snoeischaar. Nee. Ik bedoel schaar, voor de tuin. Er zijn veel toepassingen voor tuinscharen versus snoeischaar. Waar worden tuinscharen voor gebruikt? Lees verder om erachter te komen hoe een schaar in de tuin moet worden gebruikt.

Waar worden tuinscharen voor gebruikt?

Als u vrijwel alles leest van uw favoriete tuiniergoeroe, over welke gereedschappen musthaves zijn voor in de tuin zult u geen schaar vinden. Ik ben het sterk oneens. Misschien komt mijn aanbidding voor mijn tuinschaar voort uit een jeugdherinnering aan het knipen van paardenbloemhoofden van het gazon. De volwassenen hadden geen tijd om te maaien, dus ik kreeg een stuiver voor elk paardenbloemhoofd.

Als ik ouder ben geworden, heb ik de vertrouwde schaar naast me gehouden met mijn bypass, aambeeld en ratelsnijder , oh, en de graskant edger. Ja, al deze hulpmiddelen hebben hun plaats en ik gebruik ze vaak, maar voor kleine, snelle banen, vind je me met een schaar in de tuin.

Schaar in de tuin gebruiken

De schaar die ik voor de tuin gebruik, is niet iets speciaals, slechts een oud paar gewone huishoudscharen. Ik draag ze rond in een emmer met andere gereedschappen en bindgaren. Wat voor soort gebruik vind ik voor een tuinschaar? Nou, als ik over touw praat, merk ik dat die schaar het beter en sneller snijdt dan andere werktuigen. Ik gebruik de schaar ook om het touw te verwijderen dat de clematis omhoog hield of de nu dode tomatenplanten ondersteunde.

Je kunt een schaar gebruiken voor dode bloemen, groenten oogsten en kruiden knipen. Je kunt een schaar niet verslaan voor het snijden van zaadpakketten of potgrondzakken. Scharen zijn van onschatbare waarde wanneer u in de ondoordringbare verpakking van het nieuwe paar handsnoeiers of van het bonuspakket tuinhandschoenen moet stappen. Schaar redt de dag wanneer je probeert een doos met druppelstralers te openen.

Waarschijnlijk is de nummer één keer dat je me een schaar in de tuin zult vinden, nadat ik klaar ben met maaien en kanten. Er is een bepaald gedeelte van mijn tuin dat niet toegankelijk is of althans niet zonder veel moeite te maaien of te kanten. Dus elke week moet ik op mijn handen en knieën gaan zitten en met mijn vertrouwde schaar om het gebied op te ruimen. Ik heb zelfs gekend om het voortuin met een schaar te knippen als ik zonder lijn zit voor de elektrische trimmer. En, weet je, ik denk dat dat ook een beter werk deed!

Zoals je ziet, zijn er veel toepassingen voor scharen in de tuin, of het nu gaat om vertrouwde huishoudelijke schaartypen die specifiek worden verkocht voor gebruik in de tuinbouw.

Wat zijn tuinscharen gebruikt voor - Leer hoe u een schaar in de tuin kunt gebruiken

Video: Hoe gebruik je een heggenschaar? Tips voor een rechte haag.

Like this post? Please share to your friends:
Geef een reactie

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: